Hopp til hovedinnholdet

Tips til å gå ned i vekt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) Jeg er en jente på snart 15 år. Jeg skal til høsten begynne i 10 klasse. Jeg veier rundt 65 kg og er 164.5 cm høy. Jeg tror jeg er litt overvektig til alderen og sånt. Jeg vil gjerne ble tynnere og gå ned i vekt. Jeg har trent en del i år men jeg har ikke gått noe ned. Jeg var syk i noen dager i mai og da spiste jeg ikke i det hele tatt, da gikk jeg ned 4 kilo og det virker som det eneste som funker. Men jeg vet at det ikke er bra for meg. Har dere noen tips til hva jeg kan gjøre? Jeg klarer rett og slett å ikke få nok motivasjon til å trene og jeg har det ikke bra med meg selv. Jeg sier takk for tips og hjelp på forhånd og jeg håper på svar så fort som mulig.

SVAR

Besvart 20.06.2018 20:08:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Slik får du motivasjon til å trene

Har du lyst til å trene, men mangler motivasjonen til å komme i gang? Ta en kikk på denne artikkelen og se hvordan du kan få motivasjon.

 

Les mer
account_circle