Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har jeg en normal hodeomkrets?

account_circle

SPØRSMÅL

Heia. Jeg føler at hodet mitt er så stort... det er ikke det.. sier mange, folk påpeker derimot at det er lite.. men jeg derimot NEI. Så jeg må spørre.. når er hodet ferdigvokst? Jeg er nå 15,7 år. Ifjor omtrent var hodeomkretsen min 55/56 cm rundt. Nå er den 56.. ish 57... er det nomalt? Hvor mye kan det eventuelt vokse i ungdomstiden?? Er det snart ferdig vokst ja?? Skjønner ikke hvorfr jeg tenker over hodet strl. Ikke noe big deal, er 1.80 i tilegg, da er vel 1.56/57 normalt?? På forhånd takk. ;) Hilsen Sivert

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer