Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg f

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har begynt med Lactulose fordi legen anbefalte det. Har bare gått ordentlig på do en gang i uka i flere år, legen sa det var alt for lite. Men har litt problemer med å få det i meg (10 ml hver dag), blir kvalm, syns det er en ekkel guffe. Får det i meg til slutt, men blir kvalm etterpå. Hvordan kan jeg få det i meg på en lettere måte?

SVAR

Besvart 25.06.2018 01:17:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Luft i magen?

Alle promper! Det er helt naturlig og normalt! Men noen ganger kan man bli så oppblåst og føle at man må prompe så ofte at det er vondt og plagsomt.

 

Les mer
account_circle