Hopp til hovedinnholdet

Kjøpt meg blodtrykksmåler, men hvordan skal jeg måle?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Kjøpt meg blodtrykksmåler, men hvordan skal jeg måle? Når jeg står opp ligger blodtrykket på 99/67-65. Pleier å ligge på 100 eller mindre overtrykk. Måler når jeg slapper av i sofaen. Problem er at når jeg begynner å gjøre noe så føler jeg meg for oversliten. Nesten som for mye koffein i kroppen. Hvis jeg drikker brus med koffein så blir jeg så gira at jeg blir sliten av meg selv. Kribler i kroppen selvom jeg setter meg ned og prøver å slappe av. Gjør ting veldig fort og stresser. Veldig slitsomt. Er det normalt hvis keg måler når jeg føler meg veldig sliten og stresset/gira og ta denne måleren da? Hvis den viser for høyt overtrykk? Jeg er veldig sikker på at når jeg er sånn jeg er når jeg blir sånn gira så er overtrykk for høyt. Dunker i midten i magen. Kjenner det godt! Når jeg måler trykk hos legen ligger overtrykk på 110 som han sier er helt normalt og ikke noe feil med... er ikke dette egentlig feil? Har cøliaki og ME. Hva kan legen gjøre? Hva mener dere? Takk for svar!

SVAR

Besvart 02.07.2018 16:55:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Energidrikker

Det er ingen aldersgrense for når du kan drikke energidrikke, men unge rådes til å ikke drikke det ofte. Foreldre og butikken kan nekte deg det.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle