Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ha fått svulst og bør jeg få akuttime hos legen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hjelp! Jeg har oppdaget en kul i bakhodet mitt. Bestilte legetime på legekontoret, men den er om nesten en måned. Selve kulen gjør litt vondt, men området rundt er helt katastrofe. Kulen er hard og gir ikke etter for trykk. Har kraftig hodepine daglig. Dum som jeg var så søkte jeg på nett og fant ut at dette var symptomer på svulst. Jeg kjente meg også igjen i symptomer som svimmelhet (med besvimelser), dårlig balanse, endring i kommunikasjonsevne (har begynt å stamme) og endring i personlighet. Høres ikke dette ut som svulst, eller er det bare lille meg som overreagerer? Og går det ann å skaffe en slags akuttime, annbefaler dere i såfall det?

SVAR

Besvart 01.08.2018 13:08:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle