Hopp til hovedinnholdet

Har litt puss på øyet, og har vansker med å se til sidene.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I de siste få dagene har jeg fått en liten form for betennelse eller lignende i venstre øyet, som har gått frem og tilbake. Øyet ser normalt ut når jeg ser meg i speilet, men det kommer en del gløgg først når dette begynner igjen. Jeg sliter litt med å føle noe rundt øyet når det skjer, nesten som når du har ligget feil med armen og sperret blodet så du ikke kan føle den. Det gjør blant annet at det er tungt å se til sidene med øyet, slik som det er vanskelig å bruke armen når du ikke føler noe. Kan dette være tegn på blodpropp eller noe annet alvorlig? Jeg har ingen allergier bortsett fra en svak form for allergi mot pollen, men aldri blitt betent av dette.

SVAR

Besvart 13.08.2018 16:08:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle