Hopp til hovedinnholdet

Vondt i magen, hodet og løs mage

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg var i syden for ikke sånn 5 uker siden å da begynte jeg å få sikkelig vondt i magen, hadde noen dager løs mage og vondt i hode, når jeg kom hjem igjen så er det fortatt sånn at jeg får vondt i magen om morningen og litt vondt i hodet, når jeg var i i syden sa mamma at jeg sikker hadde vond i magen fordi jeg drakk for lite vann og svetta pga varmen, men er litt rart at jeg av å til får det nå også også skjer det bare i hverdagene og ikke i helgene. Har en liten føelse på at det kan være glutenallergi men har ikke kjekken men for det siden jeg tror der mest sansynelig vis ikke er det. Trener heller ikke så mye

SVAR

Besvart 14.08.2018 19:33:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Matvareallergi

Har du matvareallergi eller kjenner noen som har det? Det kan være litt problematisk, men med god kunnskap, går det mye greiere.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
account_circle