Hopp til hovedinnholdet

Skade på pungen - kan jeg få barn?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. I en alder av Ca 7/8 år var jeg i en ulykke som gjorde til at jeg sprakk pungen. Jeg falt ned på en spiss/brå kant fra en høyde på Ca 120cm, deretter blødde jeg litt men ikke så mye. Men det var ingen tvil om at det var et helt åpent sår. Samme kveld havnet jeg på sykehuset og ente opp med å sy den sammen. I tillegg måtte jeg benytte meg av teip og plaster i flere uker i etterkant. Tenstiklene virker normale nåtildags og jeg kan få utløsning. Jeg har også en stiv penis på 16,5cm som jeg tror er normalt. Den gang for flere år siden fikk jeg ingen informasjon om jeg kunne befrukte en kvinne eller ikke. Er det mulig at ulykken kan ha utført konsekvenser ut over min sædleder? Kan jeg få biologiskebarn? Hvordan sjekker jeg om jeg kan få barn eller ikke i en alder av 16 år? Håper dere kan hjelpe meg.

SVAR

Besvart 15.08.2018 21:05:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Gutteplager – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle