Hopp til hovedinnholdet

Bestevennen min mener hun er halvt menneske, halvt ulv og halvt hest.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en trans på 15 snart 16 år, og min bestevenn har i lang tid ment og trodd at hun er halvt menneske, halvt ulv og halvt hest. Jeg sier ingenting imot at hun tror det, og for meg betyr det ikke så mye, men lenge har jeg lurt på hva dette er. Hva vil det si og være halvt menneske, halvt ulv og halvt hest? For hun er jo ikke 100% vesen, hun mener hun er 150% vesen. Hva kalles dette? Er dette en slags forvirring eller personlighetsforstyrrelse eller noe i likheten? Jeg er litt bekymret for henne. Hilsen trans 15, snart 16 år.

SVAR

Besvart 15.08.2018 20:59:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Zelda om identitet

Er du også usikker på hva en transperson er, eller har du andre spørsmål om kjønn og identitet? Sjekk emnene "Identitet" og "Homofil" her på ung.no.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Trenger du noen å snakke med om seksualitet, kjønn og identitet?

Her er en oversikt over organisasjoner med nettsider, chat- og telefontilbud for deg som er, eller lurer på om du er, lesbisk, homofil, bifil, skeiv, eller trenger å snakke med noen om kjønnsidentitet.

 

Les mer
account_circle