Hopp til hovedinnholdet

Vet ikke hvorfor jeg ikke blir høy

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg lurer på om jeg vokser etter jeg har fått mensen fast eller bare fått d eg e ganske lav å litt overvektig er 151cm høy og veier rundt 57kg mora Mi er 160-163 og pappa er 176 jeg har fått mensen noen få ganger før men har ikkje fått d fast striden sist gang jeg hadde det var det for 5 månder siden jeg fikk det en gang i 6klasse også fikk jeg det gjen i 7klasse å då trudde eg at jeg fikk det fast men så mista eg det så jeg har fått det sonn 4 ganger i år og har nesten ikke vokst noen ting har egt ikke vokst etter eg fikk det fyste gang heller så eg lurer på om jeg kommer endlig til å vokse når jeg får det fast( jeg begynte nettop på ungdomsskolen så nesten alle he det å d e sykt mange som sier at jeg er lav. Og er jeg egt sjokk eller overvektig har en del muskler men fett også kossen er det i forhold til vekten min? Jeg har også en bror som er 183 cm høy så vi er ikke lave i familien min den laveste i familien min er i værtfall 160cm høy.Så jeg vet ikke hvorfor jeg ikke blir høy

SVAR

Besvart 29.08.2018 19:14:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle