Hopp til hovedinnholdet

Har alltid følt meg tjukk, feit, stygg og forferdelig

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Veldig fornøyd med denne siden altså, har stilt 18 spm. Men her er greia. Jeg har alltid følt meg tjukk, feit, stygg, forferdelig. Jeg veier jo 80KG!!! Jeg vil så gjerne gå ned i vekt, jeg klarer ikke konsentrere meg på skolen, dropper nesten ut. Henger etter når det kommer til venner, tøff nesten ikke gå ut av huset, tørr ikke å kle av meg ( i gymmen/ svømmehaller) og har ikke badet noe i sommer med de andre i klassen. Går til noe psykolog aktiv greie, men jeg er redd der også. Hater meg selv så mye at jeg har sluttet å spise, og vil faktisk til tider ta livet. Jeg trenger råd, hjelp et svar

SVAR

Besvart 29.08.2018 19:42:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle