Hopp til hovedinnholdet

Hun venter på mensen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung.no. Jeg er en jente som er født i 2005 og jeg har ikke fått mensen enda. Jeg begynner og bli litt bekymret fordi at alle vennene mine har fått det og jeg er den eneste som ikke han fått den! Er det noen måter jeg kan hjelpe til at mensen kommer litt fortere? Hvordan vet jeg om jeg får mensen i det hele tatt? Jeg har fått litt pupper og kjønnshår. Jeg har hatt noe hvitt i trusa en stund nå men jeg har ikke fått mensen... hvordan får man den fortere? Jeg har ikke noe spiseforstyrrelser eller noe sånn. Jeg vill bare få mensen nå lissom.

SVAR

Besvart 30.08.2018 13:11:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

Når kommer mensen første gang?

Lurer du på når DU skal få mensen første gang? Det er ikke mulig å forutsi. Noen tegn kan allikevel fortelle deg noe om at den snart kommer igang. Les mer her om slike tegn og om andre ting om mensen du kanskskje har lurt på.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
account_circle