Hopp til hovedinnholdet

Hei, Lurte på om det var greit å ha veldig masse hår på beina for gutter?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg lurte på om det var greit å ha veldig masse hår på beina for gutter. Hva tenker folk om det? Tiltrekker det mye oppmerksomhet? Jeg snakker ikke om litt hår, men jeg har mest hårete bein i verden! De andre gutter i klassen min er langt fra like hårete som meg og i tillegg har de lyse hår. Mens jeg har mørkt og lange hår. På grunn av dette har jeg aldri på meg shorts. Ikke i gymtimen heller. Jeg er også redd for at det kan bli litt kleint dersom noen kommenterer på det. Jeg er litt skeptisk mot å fjerne det siden det må jeg bruke ganske mye tid på. Hva tenker folk om dette? (Både jenter og gutter) Er det greit å ha på meg shorts i gymmen og idrettsaktiviteter? Tiltrekker det mye oppmerksomhet?

SVAR

Besvart 02.09.2018 15:29:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Er det vanlig å fjerne hår i underlivet? Hva med annet kroppshår og hår i ansiktet? Vil du ha det eller vil du fjerne det? Hvordan fjerner du det i tilfelle?

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

En gang mellom 11 og 15 år starter puberteten for gutter. Men det er store forskjeller. Og hva skjer når? Det varierer også fra gutt til gutt, men det er en rekkefølge på det som er ganske forutsigbar.

 

Les mer
account_circle