Hopp til hovedinnholdet

Hun mister mye hår. Er det pga p-staven?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 20 år, som for ca 4 måneder siden satte inn en p-stav. Nå i de siste 3 ukene har jeg begynt å miste veldig mye hår. Hårtapet er jevnt over hele hodebunnen og jeg har fått merkbart tynnere hår. Det faller av særlig mye rett etter jeg har vasket håret. Jeg har begynt å bruke en spesialsjampo uten parfymer og dusjer bare i lunket vann. Har i tillegg nylig tatt en blodprøve som viser at jeg har alle vitaminene og mineralene jeg trenger. Mitt spørsmål er om hårtapet kan skyldes p-staven og om jeg i såfall burde få den fjernet eller om det kan finnes andre løsninger? Tør ikke vente så mye lenger på at det evt skal gå bort av seg selv, da håret er blitt merkbart tynnere.

SVAR

Besvart 11.09.2018 10:54:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Praktiske tips om hormonell prevensjon

Lurere du på når du er sikker etter oppstart med prevensjon, når det har gått for lenge mellom to p-piller, hvordan utsette mens eller noe annet. Du finner svar på det og mye annet i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Mister du hår?

Hårtap er mer vanlig enn man skulle tro, både for menn og kvinner.

 

Les mer
account_circle