Hopp til hovedinnholdet

Et slags bein i underlivet

Jente 15 år
 

Spørsmål

er det vanlig å ha et slags bein i underlivet? når jeg stikker fingeren min inn er det liksom et stort bein der som gjør at det ikke et så lett å få noe inn der

Besvart 14.09.2018 17:49
 

Svar
Hei

Det er litt vanskelig å svare på det du spør om uten å undersøke deg. 

Bekkenbeinet ligger rundt livmoren og underlivet, og man kan kjenne bein når man stikker fingeren inn i skjeden. Halebeinet kan peke innover mot skjeden. Skjedekransen kan også oppleves som en hindring til å få noe inn i skjeden. Les mer om skjedekransen og underlivet her.

Be gjerne om undersøkelse hos lege hvis du lurer på om ikke alt er som det skal være. Du kan få undersøkelse i underlivet hos fastlegen din eller hos lege ved helsestasjon for ungdom.

Lykke til. 

Vennlig hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

Gynekologisk undersøkelse - underlivssjekk for jenter

Gynekologstol (colourbox.com)

Å ta underlivssjekk for første gang kan virke skummelt og flaut. Men forberedelse gjør mester, og leser du denne artikkelen har du garantert mye mindre å grue deg for.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse