Hopp til hovedinnholdet

Veldig svimmel og kvalm i det siste.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er svimmel og kvalm, har vært det veldig lenge nå. Jeg føler at jeg må spy hele tiden, men det har ikke skjedd enda. Når jeg våknet i dag følte det ut som om eg hadde tatt en karrusel 1000 ganger. Jeg har et skap på rommet mitt som er det første jeg ser når jeg våkner og når jeg våknet så det ut som om alt var skjevt. Jeg vet ikke hvorfor. Jeg har prøvd å blitt litt bedre kjent med kroppen min ved å onanere. Kan det være derfor? jeg har akkurat begynt på ungdomsskolen og jeg sliter veldig med sosial angst. Jeg er ofte lei meg og jeg vet ikke hvorfor eller hva. Jeg har ikke hatt problemer med søvn. Kan det være noen av disse tingene til årsaken? Håper på svar så fort så mulig. Takk:)

SVAR

Besvart 17.09.2018 17:04:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
account_circle