Hopp til hovedinnholdet

Jeg har sånn hvitt/gult gugge nedentil, hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har sånn hvitt/gult gugge i hullet nedenfor, det dekker hele hullet. Det kommer aldri ut, men bar sitter der. Mamma sier at "det som er der, skal være der." Men jeg er stressa. Det er ikke flytende, jeg har prøvd å "åpnet" hullet for at det kanskje kan renne ut, men det gjør det ikke. Det er som en stor klump på 1cm eller noe sånt. Hva kan det være?? Skjer det hos flere?

SVAR

Besvart 21.09.2018 11:28:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Vulva og vagina

Noen har store kjønnslepper, andre har små. Noen har kanskje ulikt fra den ene siden til den andre. Og når de små er større enn de store, eller de indre vises utenpå de ytre – da må det vel være noe galt?

 

Les mer
account_circle