Hopp til hovedinnholdet

En gutt i 8. klasse gjør meg kåt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går i 10.klasse på en ganske liten skole. Vi er 20 på ungdomstrinnet og har fellestimer med 8. Og 9. Klasse støtt og stadig. Jeg blir litt kvalm av tanken, men jeg er seksuellt tiltrukket av en gutt i 8.klasse. Han er moden for aldern, har mer ansiktshår enn alle gutta i klassen min etc. Jeg kunne aldri hatt sex med han atm, pga hans unge alder, og vi begge er under den seksuelle lavaldern. Han er veldig hyggelig og jeg kunne absolutt ikke tenkt meg å bli sammen med han, men allikavel så fantaserer jeg om han, ser han for meg naken, blir dritkåt, men er absolutt ikke forelska. Er det normalt? MÅ få fram at det aldri kommer til å skje noe, det er bare følelsen av å være tennt hele tiden, som er så pirrende! Og med det samme så lurer jeg på om det er normalt at jeg ikke har kyssa noen enda. Jente, 15 1/2 år.

SVAR

Besvart 25.09.2018 13:06:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å ikke ha kjæreste

For mange har det aldri helt passet. Kanskje er det ikke rett tidspunkt, kanskje har du ikke tid, eller kanskje liker du friheten. Ungdomsjournalist Julie har med om det å være singel.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Kyss!

Kyss kan være et lite nuss på truten, et høflig smask på hvert kinn eller et lidenskapelig møte mellom to munner. Lær, øv og bli en god kysser.

 

Les mer
account_circle