Hopp til hovedinnholdet

Det klør på pungen og over penis, hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har slitt med eksem eller at det klør på pungen og over penisen. Jeg søkte opp hvorfor jeg har fått eksem der over penisen, det viste seg for at, vist jeg shaver med bruk av barberskum kan det komme eksem men den eksemen skal gå vekk etter liten stund. Men jeg har hatt dette ganske lenge nå å vet ikke hva det er. Jeg leste også om klamydia men da måtte jeg ha høy feber å utslett osv. Jeg hadde ingen av di tingene så jeg er egentlig bare litt nysgjerrig på hva det kan være. På testiklene er det nesten det samme bare at der er det røde prikker fullt av dem å ser ut som eksem. Men jeg klør ikke så ofte der som over penisen. Men som det er på begge plasser at jeg kommert borti disse plassene så begynner jeg å klø noe voldsomt. Og dette har jeg også hatt ganske lenge og er litt sjenert på hvem jeg skal snakke med om noe sånt. Men som sagt så er jeg bare en nysgjerrig ungdom som lurer på hva dette kan være å hva eventuelt jeg må gjøre for det.

SVAR

Besvart 29.09.2018 12:52:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Er det vanlig å fjerne hår i underlivet? Hva med annet kroppshår og hår i ansiktet? Vil du ha det eller vil du fjerne det? Hvordan fjerner du det i tilfelle?

 

Les mer
attach_file

Gutteplager – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle