Hopp til hovedinnholdet

Jeg er helt utslitt og orker ingen ting

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg orker ikke mer. Jeg er helt utslitt og orker ingen ting. Jeg er stressa og lei meg hele tiden og har en fæl følelse inni meg hele tiden. Foreldrene mine er skilt og Pappa og stemoren min bare krangler og har det ikke hyggelig sammen i det hele tatt. Stress fra skolen tar knekken på meg. Får presentasjonangst vil gjøre det bra men har ingen motivasjon på skolen eller i livet sjenerelt. Jeg vet ikke hvor jeg skal til neste år (videregående). På toppen av det hele har jeg sosial angst, redd for å møte familie og venner og være ute blant folk sjenerelt. Dette gjør meg veldig innestengt og enda mer deprimert. Livet mitt er et stort ROT som jeg ikke får ordna opp i hilsen meg,15

SVAR

Besvart 30.09.2018 21:35:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Mye å gjøre? Stressa? Stort press?

Jeg går på håndball, kor, klatring, snowboard og ski. Jeg vil gjøre det bra på skolen, for jeg må ha gode karakterer for det jeg skal inn på etterpå...

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle