Hopp til hovedinnholdet

Mye svimmel. Også plaget av angst.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har et problem som jeg ikke vet hva jeg skal gjøre med. Jeg kan foreksempel gå hjem fra skolen så kan jeg plutselig bli utrolig svimmel og det føles it som jeg skal besvime.Det kan vare i kanskje syv sekunder så er det ferdig. Jeg kan ofte kjenne at jeg er så vidt svimmel føre det skjer. Jeg føler ikke kvalme eller noe annet. Jeg har lest litt om det på nett og det sto at det kanskje kunne vært angstanfall. Jeg er ikke sikker, men jeg går på BUP fordi jeg sliter veeeeldig mye med angst og jeg prøvde å ta livet mitt. Jeg har sagt det til hun jeg snakker med på BUP men hun sier det er jernmangel men jeg har ikke mensen eller noe. Jeg har også sagt ifra til mamma og bedt henne om jeg kan kanskje dra til legen men hun sier det er ikke noe spesielt og vi får se. Det skjer veldig ofte og det er helt forferdelig.

SVAR

Besvart 05.10.2018 23:15:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsepersonell har taushetsplikt

Mange lurer på hvor grensen går mellom hva helsepersonell ikke kan si videre og hva de må si til foreldre eller andre. Helsepersonell har en streng taushetsplikt, men også andre plikter. Her får du vite litt mer om det.

 

Les mer
account_circle