Hopp til hovedinnholdet

Uregelmessig mens

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Eg er en jente på tretten år. Eg har hatt mensen regelmessig i ca et år no, men dei tre siste månene har den ikkje komet. Eg har begynt å trene ca 5-7 timer i veka og har gått ned 4kg så no er eg 56kg og eg er 173 høg. Eg har og fått mindre matlyst pga antideprisiva. Eg lurer på om eg kan ha trent bort mensen, er det farlig? Ps. Vil ikkje slutte å trene fordi det er en av lyspungta mine i kvardagen.

SVAR

Besvart 03.10.2018 13:10:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Dette skjer med kroppen din hvis du spiser for lite

Er det farlig å spise lite mat én dag? Hva med over en lengre periode? Hvor lite mat kan du spise før det blir farlig, og hva er det egentlig som skjer med kroppen din da?

 

Les mer
attach_file

Mensen har ikke kommet til tiden

Du kan irritere deg over at mensen kommer, men når den ikke kommer som den skal, kan du bli bekymret. Det kan være ulike grunner til at mensen ikke kommer til tiden.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle