Hopp til hovedinnholdet

Smerter i beina

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente på 18år. I de siste årene har jeg hatt smerter i beina mine som kommer og går. Det føles som voksesmerter, men jeg har sluttet å vokse så jeg tror ikke det er det. Det kommer når jeg sover, og det kommer helt tilfeldig. Jeg bråvåkner av at jeg får disse smertene i enten høyre eller venstre ben fra kneet og ned, men mest i høyre benet. Det kan vare i noen få minutter, og når det stopper så sovner jeg igjen. Når jeg våkner neste dag så gjør det ondt i det benet som jeg har hatt smertene, og jeg har et ganglag som om jeg har gangsperre, men smertene går bort utover dagen. Jeg skriver dette nå fordi jeg hadde disse smertene natt til idag i høyre benet, og denne gangen varte det lengre enn vanlig, men det var samme «rutine». Våkner av smerter, sovner igjen når det er over, ondt i benet neste dag men går bort utover dagen. Jeg lurer virkelig på hva dette er og hva som forusaker det. Håper dere kan hjelpe meg, tusen takk på forhånd!

SVAR

Besvart 08.10.2018 22:15:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle