Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kjæresten min sliter med å få den opp, og det har skjedd mange ganger i det siste

account_circle

SPØRSMÅL

Heisann :)

Kjæresten min og jeg har et lite problem med samleie, han sliter med å få den opp, dette har skjedd mange ganger spesielt i det siste, og det er jo veldig leit :( Og når vi først får det til har den det med å bli slapp igjen. Han har forsikret meg gang på gang om at det ikke er meg det er noe galt med, så jeg må vel nesten bare stole på dette, selv om jeg jo blir litt bekymret. Men tror nok det er prestasjonsangst, for han er livredd hver gang for at det ikke skal gå og tenker visst litt på dette. Hvis det er det som er grunnen, er det noe jeg kan gjøre for å hjelpe han? Vi har vært sammen i nesten 8 måneder så er ganske trygge på hverandre, og vi har det veldig bra sammen ellers

Takk for svar :)
account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer