Hopp til hovedinnholdet

Har smerter etter alkoholforgiftning. Bør jeg oppsøke lege?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, for 1,5 år siden fikk jeg alkoholforgiftning, det var veldig alvorlig, amulangse folkene var hjemme til meg i nesten 3 timer for å følge med meg, jeg stoppet å puste flere ganger (husker ingenting, dette er det foreldrene mine fortalte meg dagen etter), og jeg fikk beskjed at jeg var nør døden den kvelden og at jeg måtte ikke få det igjen for det kunne hende at kroppen min ikke takler det. Men for 1 uke siden var jeg på fest og drakk veldig lite men jeg ble fryktelig dårlig, spydde og besvimte, så jeg ble sent til legevakta. Var der i ca 2 timer, og fikk beskjed at jeg holdt på å få alkoholforgifting igjen. Nå etter det har jeg fått veldig mye smerter i magen påenmåte som strøm og rykninger og under venstre ribben, hva kan dette være? Burde jeg oppsøke lege?

SVAR

Besvart 27.10.2018 21:35:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Akutt behov for helsehjelp

Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet. Er det akutt og står om liv, ring 113.

 

Les mer
account_circle