Hopp til hovedinnholdet

Jeg er helt utslitt!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg holder på å bli utredet for endometriose. Jeg har mye vondt, men har fått medisiner som forhåpentligvis begynner å virke litt nå, men jeg er så utrolig utslitt. Jeg er helt utslitt. Når jeg er på skolen sitter jeg bare å halvsover i timene fordi jeg er så utslitt. Med en gang noen konfronterer meg med det begynner jeg å gråte bare fordi jeg er så utslitt. Måtte bli kjørt hjem av skolen engang fordi jeg var helt utbrent. Foreldrene mine sier at det å være sliten ikke er en unnskyldning til å ikke dra, men jeg er ikke bare sliten, jeg er helt utbrent. Jeg er så utrolig lei meg for det eneste i livet mitt nå er å slite meg helt ut på skolen for så å dra hjem for å sove/slappe av, og så bare repetere dette. Jeg har gått igjennom så mye dritt i livet, ble mobba hele barneskolen og har hatt sterk angst og depresjon så lenge jeg kan huske. Når jeg endelig er bedre så skjer dette... Jeg vil bare dø nå, jeg orker ikke den dritten her mye lengre... jeg vet ikke hva jeg skal gjøre...

SVAR

Besvart 24.10.2018 19:50:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Ung med kronisk og psykisk sykdom

Emilie deler sin historie. Historien handler om å utvikle en utmattelse der kroppen sviktet mer og mer samtidig med at det gikk hardt ut over det psykiske. Det utviklet seg over tid.

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
account_circle