Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få hull i ører til å gro uten betennelse?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har for masse år siden tatt hull i øret, men måtte etter flere år bare droppe å ha i øredobb da det ble betent vele tiden. Har ikke hatt øredobb i siden(sikkert 6-7år siden). Det som er, er at det stadi blir betent i hullet og det vil ikke gro. Det er litt rødt og det kommer veske ut av det. Om jeg renser med klorhexidin noen dager så blir det bra, men det kommer tilbake igjen. Hva skyldes dette? Hva kan jeg gjøre for å unngå betennelsen?

SVAR

Besvart 30.10.2018 22:26:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Piercing

Piercing er ikke et nytt fenomen. Faktisk har denne formen for kroppsutsmykning vært vanlig siden oldtiden. I dag finnes fremdeles de som piercer seg for religiøse eller kulturelle grunner, men for ungdom i vesten er piercing først og fremst brukt som pynt.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle