Hopp til hovedinnholdet

Kan kløe i halsen etter å ha spist nøtter være allergi?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. jeg har i mange å klødd i halsen en stund etter å ha spist nøtter. klør ikke av cashewnøtter for eksempel, men hasselnøtter og mandler er eksempler på nøtter som gir meg kløe i halsen kort tid etter å ha spist det. klør litt i ørene av det også. Hva kan det være? har aldri hatt mer problem av det og spiser gjerne nøtter på tross av dette. men har tenkt en stund om det kan være allergi og om det plutselig kan bli alvorlige følger eller eventuelt gir andre ulemper/tilstander/symptomer som jeg ikke tenker over i kroppen? mage, spenning, uro eller andre ting?

SVAR

Besvart 05.11.2018 10:39:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Matvareallergi

Har du matvareallergi eller kjenner noen som har det? Det kan være litt problematisk, men med god kunnskap, går det mye greiere.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle