Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kontakte fastlegen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har hatt kviser I mange år nå, og det har alltid plaget meg. De første årene gjorde jeg ingenting med det, men for rett over ett år siden ba jeg faren min, som er fastlege, om hjelp. Av ham fikk jeg en slags krem (epiduo) med resept, og bruk av den gjorde betydelig forbedring etterhvert. Men nå de siste månedene blir det verre igjen. Jeg bruker fortsatt epiduo, og tror den holder kvisene til dels borte, men har veldig lyst til å ha fin hud igjen! Jeg vil ikke snakke med noen I familien om dette fordi jeg synes det er ubehagelig, så tenkte å kontakte fastlege ( min far er ikke lenger min fastlege), men vet ikke hvordan jeg gjør det?

SVAR

Besvart 02.11.2018 09:23:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kviser - akne

Nesten alle unge får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å ikke få dem eller for å bli kvitt dem?

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle