Hopp til hovedinnholdet

Jeg er så sjenert og sånt!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er 14 år og er sjenert og sånt. Jeg tørr ikke å snakke med fremmede eller folk på skolen. Klaret bare å snakke med to venninner, men ikke de andre på skolen. Det er sånn at stemmen min bare forsvinner helt når jeg prøver å snakke med folk. Så jeg bare nikker og sånt. Tørr heller ikke snakke med gutter. Hvordan kan jeg klare å snakke med folk ordentlig uten at jeg skal nikke? Stemmen min pleier ofte å bli til en musestemme Og hvordan kan jeg få flere venner på forskjellige steder? Håper dere kan svare på dette

SVAR

Besvart 06.11.2018 17:03:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
account_circle