Hopp til hovedinnholdet

Kløe og svie nedentil

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har nylig opplevd veldi mye kløe nedentil, og det er sånn at eg nesten har hat lyst til å dra hjem fra skolen fordi det var så ubehalgelig. Ikke bare at det klør men det svit i tillegg og gjør vondt, som om jeg har et blåmerke der nede. Skulle sjekke med speil om hva som var galt, og da såg jeg at huden rundt klitoris hadde blirr hoven. Innenfor kjønnsleppene er det blitt hovent, men spessielt oppe med klitoris, og det ser ut som om det er ca 3 kuler innimellom. Og resten av huden der ser ut som om jeg har fårr brannsår på. Dette har vart i litt mer enn 4 dager, og det blir ikke bedre. Det er ubehagelig å sitte og ofte å ligge uten å spre bena litt

SVAR

Besvart 08.11.2018 20:17:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle