Jeg ønkser å gå ned i vekt og tenker på mat og trening hele tiden, Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Jeg ønkser å gå ned i vekt og tenker på mat og trening hele tiden,

account_circle

SPØRSMÅL

Spise 1 skive til frokost ingenting på skolen så spise eg middag så går eg på trening og så spise eg kvelds. Spytter ut maten av og til. Føle eg spise for mye. Har av og til vondt i hodet, og sliter med konsentrasjonen og tenke nesten konstant på mat trene volleyball 4.5 timer. og gym og fysisk aktivitet og helse 2 skole timer hver. Hjelp kan ska eg gjøra. Tør ikkje spise mer. Eg vil nå planen min om å veie 32 kg men problemet er at eg spise for mye og trene for lite. Er 170-171 tror eg. Er det eg holder på med farligt? Vil egentlig ikkje snakke med noen om det for eg har ikkje tiltro til folk . Veier ca 63 kg om ikkje mindre i og med at eg ikkje har veid meg på 1 uke og då veide eg 63.1 og uka før veide eg 64.3 kg. Drikke sjeldent brus og sånt . Drikke Biola zero istedet for vanlig melk for vanlig melk hate eg pluss det er mange kalorier i d og telle kalorier. Og når eg e på skolen/trening så klare eg nesten ikkje å konsentrere meg fordi eg tenke på mat nesten konstant. Har sf

account_circle
AKTUELT NÅ

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

Les mer

Opplever du vold hjemme?

Noen opplever at hjemmet er et sted der de er redde, må være på vakt og passe på hva de sier og gjør. Sånn skal det ikke være.

Les mer

Hvorfor stjeler jeg? Og hvordan kan jeg slutte?

Vi vet jo alle at det ikke er lov å stjele, og at vi bare får dårlig samvittighet etterpå. Men så gjør vi det likevel. Hvorfor det? Og hvordan kan vi slutte?

Les mer