Hopp til hovedinnholdet

Har jeg drukket for mye vann?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 13 år og jeg tror jeg drakk ALTFOR mye vann i sted. Jeg har lydt til å gå ned i vekt og har lest mange steder at det å drikke vann hjelper deg med metthetsfølelsen og kan øke forbrenningen. Jeg drakk 1 hel drikkeflaske vann og en hel drikkeflaske grønn te, klokka 13:30-14:00 og 14:15-15:00. Jeg gikk på do klokka 13:45, 14:30, 15:00 og 15:20. Nå er klokka 15:30 og jeg er kvalm, svimmel og har vondt i hodet. Er de symptomene der fordi jeg drakk for mye vann? Eller har jeg bare spist for lite? Jeg har aldri drukket så mye vann på så kost tid før. Jeg bare mærket ikke at jeg ble ''mett''.

SVAR

Besvart 14.11.2018 13:43:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ti gode grunner til å drikke vann

Vann er den beste tørstedrikken og anbefales som drikke til måltider - og mellom måltider. Les mer om hvorfor du trenger mye vann og fordelene med å drikke vann.

 

Les mer
attach_file

Tips til å spise riktig

Med forskjellige råd i media kan det være vanskelig å vite hva man skal spise for å være sunn. Se her hva Helsedirektoratet anbefaler.

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
account_circle