Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kjennes livmortappen ut?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hvordan kjennes livmortappen ut? Er den glatt eller kan den være ruglete? Tenker mer på om det kan oppstå små nupper på den?

Besvart 15.11.2018 21:16
 

Svar
Hei jente 15 år!

Takk for at du skriver til ung.no!

Livmortappen kjennes som en tupp innerst i skjeden. Det kan være vanskelig å kjenne den. Livmortappen kan være både myk og hard avhengig av hvor du er i menssyklus. I perioder av syklusen kan også livmortuppen komme lengre ned i skjeden. Les mer om livmortuppen her; www.syklus.info/livmortappen/tappen-gjennom-syklusen/

Det skal ikke være nupper på livmortappen. 

Vennlig hilsen jordmor ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Gutt har smerter (www.colourbox.com)

Du kan finne svar på det du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no i tillegg til at du kan finne informasjon og få svar på mye annet du lurer på. Men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse