Hopp til hovedinnholdet

Bør jeg bekymre meg for komentar til et bilde sendt på snapchat ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg sendte et bilde på snapchat av meg i sports-bh og en helt vanlig treningshorts, sendte dette bildet bare til en gutt som jeg kjenner. Dette bildet var tatt langt i fra så man så vidt kunne se meg, bildet var ikke drøyt, og jeg dobbeltsjekket bildet før jeg sendte men gutten jeg sendte dette bildet til syntes det var drøyt fordi han syntes at jeg flexet magmuskler, har ikke sixpack en gang... dette var noe som jeg ikke gjorde, og det gjorde at jeg ble bekymret og fikk litt panikk, er dette noe å bekymre seg for?

SVAR

Besvart 20.11.2018 08:59:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvor går grensen for bilder du legger på nett?

Legger du bikinibilder fra sommerferien på Facebook? Hvordan deler du bilder fra helgens fest med venner? Er du ung mor som blogger om babyen din med daglige bilder? Bilder av andre, spør du først? Er det egentlig så farlig? Hva mener DU?

Les mer
account_circle