Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kvise på penis. Kan det være en kjønnsvorte? Hvordan få den vekk?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg er en gutt på 16 år som har et delvis problem for tiden. Jeg har fått en ganske stor kvise på penisen. Den er ganske langt fra penis hodet osv. Den er ca litt over midten av penisen. Jeg har hatt kviser på penisen før, men ikke så stor som nå. dette er utrolig flaut siden jeg skal på fest osv. i påsken. Jeg lurer på 2 ting;
1: Kan dette være kjønnsvorter eller lignende( jeg er jomfru)? Jeg har jo små røde prikker over penis, men det kommer bare etter barbering der.
2: Er det noe jeg kan gjøre for å få denne vekk? ( jeg ble litt desperat og bekymret for noen dager siden, og da tok jeg en nål å stakk hull i den, det har ikke kommet noen form for infeksjon eller lignende altså..

Jeg vet at dette er veldig mye informasjon på en gang, men hadde vært fint med en veldig langt svar så fort som mulig :)

PS: jeg syns at dere gjør en utmerket jobb for oss ungdom. Det er så mange spørsmål vi ikke vil stille til foreldre, lærere, venner eller lignende. da er det utrolig fint å ha dere her :)
account_circle
AKTUELT NÅ

Når foreldrene krangler

Det er ikke uvanlig å oppleve at foreldre krangler. Her får du noen tips til hva du kan gjøre.

Les mer

Julen og allergi

Julen byr på ekstra utfordringer for en allergiker. Det de fleste forbinder med kos og hygge, kan for allergikere by på store problemer. Men med litt omtanke kan alle få en god jul.

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer