Hopp til hovedinnholdet

Hva skjer hvis jeg kaster opp etter at jeg har tatt Cerazette, ta en ny?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et spørsmål om cerazzette! Jeg tar den 21.00 vær dag og bare lurte på om, hva vis jeg f.eks kaster opp etter klokka ni, skal jeg ta den igjen etter jeg har kastet opp? Eller skal jeg ta to stykker dagen etter? Og hvis jeg kaster opp før klokka ni og tar pillen klokka 21.00 og kaster opp igjen etter det! Hva gjør jeg da?

SVAR

Besvart 09.12.2018 19:55:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

P-piller, p-ring og p-plaster - og fare for blodpropp

Kombinasjonspreparater (p-piller, p-ring og p-plaster) er trygge og sikre prevensjonsmetoder, men har også noen bivirkninger. Blodpropp er en sjelden, men alvorlig bivirkning.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Spiral og p-stav, sikreste beskyttelse mot graviditet

Langtidsvirkende prevensjonsmetoder (LARC), P-stav, hormonspiral og kobberspiral er prevensjonsmidler som alltid er der og ikke har svakheten med mulighet for glemming eller annen feilbruk.

 

Les mer
account_circle