Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med EKSTREM kløe i underlivet (så kraftig at jeg våkner på natta

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sliter med EKSTREM kløe i underlivet (så kraftig at jeg våkner på natta av det), spesielt om kveldene. Jeg har klødd meg til blods fordi kløen aldri gir seg. Den ene kjønnsleppen min er svært opphovnet, og utfloden min er ganske tykk, som like før jeg får mensen. Den lukter også ganske kraftig og jeg er livredd for at noen skal kjenne det. Jeg tenkte at det kan være på grunn av hårene som jeg aldri har klippet/barbert, så jeg prøvde å stusse litt sånn at det ikke var borti skjeden min. Dette hjalp ikke i det hele tatt. Jeg vet at jeg burde prate meg lege, men jeg vil unngå å kle av meg foran noen, for så å høre at det ikke er noe spesielt. Jeg vil også unngå å prate så mye med mamma om skrittet mitt. Hva kan dette være? Og hva kan/burde jeg gjøre med det?

SVAR

Besvart 16.12.2018 23:36:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lukt fra underlivet - både hos jenter og gutter

Alle, både menn og kvinner, har sin særegne lukt fra underlivet. Ingen har en fullstendig luktfri intimsone, men uansett hvordan du lukter - det skal ikke lukte vondt.

 

Les mer
attach_file

”Jenteplager” – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle