Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil gå ned litt i vekt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg vil gå ned litt i vekt. tror jeg nesten veier noe rundt 55kg og er 173cm høy. Vil hvertfall ned til 50kg. kanskje litt mer. Hvordan gjør jeg det. Lever et normalt sunt liv med kosthold ogsånt. Pleier ikke spise så mye usunt annet enn i helgene. (lørdag.) Hvis jeg dropper frokost eller bare spiser mindre til frokost og dropper f.eks lunsj, går jeg ned da? Ikke si at jeg burde snakke med noen ellrns for det trengs ikke. Vil bare ned i vekt. Hvertfall til 49-50 kg.

SVAR

Besvart 17.12.2018 21:07:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Tips til et sunt, balansert og variert kosthold

Vet du hvorfor det er lurt å spise sunt og variert? Syns du det er vanskelig å vite hvordan du får det til? Her er noen gode tips.

 

Les mer
account_circle