Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har vært kvalm og hatt vondt i magen hver dag i to uker.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har vondt i magen og er kvalm hver dag. dette har vart i 2 uker nå. Jeg tenkte dette kanskje var mensen på vei men den har ikke kommet enda selv om jeg har ganske regelmessig. når jeg ikke spiser føler jeg meg kvalm som at jeg skal besvime, og når jeg spiser føler jeg at jeg må spy. hadde tenkt til å si ifra til mamma siden jeg føler meg virkelig så dårlig at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Hvis jeg forteller tar hun meg mest sannsynlig til legen for å ta en blodprøve og jeg har arr på armene jeg ikke vil hun skal se så det er litt vanskelig

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer