Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vært kvalm og hatt vondt i magen hver dag i to uker.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har vondt i magen og er kvalm hver dag. dette har vart i 2 uker nå. Jeg tenkte dette kanskje var mensen på vei men den har ikke kommet enda selv om jeg har ganske regelmessig. når jeg ikke spiser føler jeg meg kvalm som at jeg skal besvime, og når jeg spiser føler jeg at jeg må spy. hadde tenkt til å si ifra til mamma siden jeg føler meg virkelig så dårlig at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Hvis jeg forteller tar hun meg mest sannsynlig til legen for å ta en blodprøve og jeg har arr på armene jeg ikke vil hun skal se så det er litt vanskelig

SVAR

Besvart 21.12.2018 15:40:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
account_circle