Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker litt mer fett på kroppen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er ei jente på fjorten år og ønsker gjerne å få litt fett på kroppen . Jeg blir lei meg når folk stiller dumme spørsmål som for eks om jeg spiser mat eller har du en sykdom eller hvorfor er du så tynn . Altså den eneste bestevenninna mi synes ikke at jeg er så tynn men det andre synes det og jeg blir Selvbevisst når det stiller meg dumme spørsmål og gir stygge blikk. Jeg begynner å sammenlikner meg med andre og har begynt å hate kroppen min men det som gjør meg glad er å bare begynne å trene. Hva skal jeg gjøre ?

SVAR

Besvart 02.01.2019 21:15:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Jeg veier for lite – hva skal jeg gjøre?

Det kan være vanskelig å gå opp i vekt. Det er lurt å spise oftere og mer. Men det er også viktig HVA du spiser. Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Styrketrening du kan gjøre hjemme

Økt muskelstyrke kan være med å forebygge skader, og gjør oss i stand til å takle hverdagens oppgaver bedre. Her finner du øvelser du kan gjøre hjemme.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle