Hopp til hovedinnholdet

Hvilke medisiner mot angst kan en kjøpe på apoteket uten resept?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg lurte på hvilke medisiner mot angst man kan kjøpe på apoteket uten resept, og om det er aldersgrense på å kjøpe medisin uten resept på apotek. Jeg har lyst til å begynne på medisin mot angst, men mamma og pappa er negativ til det. Jeg sliter sykt med angst, og jeg har lyst til å få ro, ihvertfall når jeg skal sove. Jeg ønsker å kjøpe medisiner selv, uten at mamma og pappa vet om det. Men jeg er skeptisk, i tilfelle de finner ut av det liksom. Men når jeg kjøper medisin på apotek uten resept, blir lege kontaketet da? Så spørsmålene mine er egt: 1. Hvilke medisiner kan man kjøpe på apotek uten resept? 2. Er den aldersgrense på å kjøpe medisin på apotek uten resept? 3. Kontakter apoteket legen min/foreldrene mine?

SVAR

Besvart 12.01.2019 14:31:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle