Hopp til hovedinnholdet

Satt ved siden av noen på bussen som har hatt skabb, kan jeg være smittet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg satt ved siden av en på bussen idag. Jeg glemte helt at han hadde skabb. Men når jeg spurte ho om ho hadde så sa ho at ho ikke var smittsom lenger og at ho ikke hadde det lenger. Vi hadde heller ingenting hudkontakt. Ho var ikke nært meg med hånda si eller noenting. Kan jeg fortsatt bli smittet da? Hvor lang tid tar det før man merker at man kanskje har skabb? Og når er det oftest man får skabb?? Ho hadde heller ingenting utslett på hendene sine. Kan man mørke det første dagen om man har skabb eller ikke? Plis svar fort!

SVAR

Besvart 12.01.2019 22:03:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle