Hopp til hovedinnholdet

Har jevnlige ereksjonsproblemer både under samleie og onanering.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Har de siste årene opplevd jevlige ereksjonsproblemer både under samleie og onanering. Det er ikke lenger mulig å oppnå full ereksjon, slik som tidligere. Ser det ofte blir pekt på prestasjonsangst i slike tilfeller, men varigheten og utbredelsen av dette føler jeg sier noen annet i dette tilfellet. Under samleie kom det en gang en høy kneppelyd fra penis og jeg lurer på om det kan være ettervirkningene av dette jeg fortsatt sliter med. Jeg tenkte ikke spesielt mye over det da, for hadde verken spesielle smerter eller endring av utseende. Har ikke oppsøkt lege da jeg regnwt med dette var prestasjonsangst men ønsker nå å finne ut av problemet, da jeg nå unngår slike situasjoner. Om penis er knukket burde vel dette blitt gjort noe med for lenge siden?

SVAR

Besvart 16.01.2019 18:56:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gutt og kåt, men får ikke ereksjon

"Skulle ha sex i går og var skikkelig kåt, men når vi skulle igang ville ikke kuken få stå, hvorfor skjer dette?"

 

Les mer
attach_file

Gutteplager – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle