Hopp til hovedinnholdet

Hår i rumpa

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg lurer på om det liksom er normalt å ha hår i rompa, eg mener ikke småe hår som sitter fast der eg mener hår fra hode bunden så kommer ned ditt, å eg hesje peiling på kosen. Liksom at det er dott med rusk å av å til er det eit langt hår så eg liksom dræge ut av imedlom rompestreken. Er dette normalt, dusjer vær dag, å det kommer bare på kveld, eller tror det har komme iløp av dagen, men ja takk for svar ❤

SVAR

Besvart 03.02.2019 22:11:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Er det vanlig å fjerne hår i underlivet? Hva med annet kroppshår og hår i ansiktet? Vil du ha det eller vil du fjerne det? Hvordan fjerner du det i tilfelle?

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle