Hopp til hovedinnholdet

Øresus og pulserende lyd i øret. hva kan det være? hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg var hos Øre nese hals spesialist angående øresus inkludert en pulserende lyd på høyre øret. Jeg har normal hørsel, og legen mistenkte ikke noe farlig hos meg. Han sa at hvis jeg ville kunne jeg få tatt en MR undersøkelse, for å utelukke at det ikke er noe gærent med blodårene ved øret mitt eller noe sånt. Han sa dog at han ikke anbefalte meg å gjøre dette. Så jeg valgte å si nei. • Så spørsmålet er burde jeg stole på legen min? Legen min sa at øresusen kan komme av f.eks. stress og nakke. • Men gjelder dette også for pulserende øresus? Jeg finner ingenting på nettet om at pulserende øresus kan komme av stress, men derimot en rekke farlige årsaker :S Jeg hører bare øresusen i stille miljøer, men er livredd for at lyden skal bli så høy at jeg hører lyden drit høyt i ørene mine hele tiden. • Kan dette skje, eller er ikke dette sannsynlig? (Har hatt den pulserende øresusen i litt over tre måneder, og andre øresus lyder oppstod for rundt tre uker siden).

SVAR

Besvart 04.02.2019 19:46:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle