Hopp til hovedinnholdet

Er det mulig å utvide forhuden uten å ta den helt bort?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har slitt med trang forhud i flere år nå. Har lest at for de aller fleste vil det gå over etter puberteten. Men jeg er nå snart 19 år og sliter fortsatt med dette. Jeg klarer fint å dra forhuden bak når penis er slapp, men når den er stiv har jeg ikke sjans. Har helst lyst å unngå omskjæring, men har lest at man kan operere forhuden slik at den blir videre uten at man faktisk fjerner den? Stemmer dette? Har også lest at man kan smøre på en salve, men hvordan skal denne eventuelt smøres på? Penishodet mitt er også svært følsomt og den minste berøring gjør vondt. Dette fører ofte til problemer når jeg skal vaske meg nedentil. Er det noe jeg kan gjøre med det? (Regner forresten med at dette har en sammenheng med at forhuden er for trang)

SVAR

Besvart 10.02.2019 14:39:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Trang forhud

Trang forhud er noen ganger et problem for gutter. Noen har hatt problemer med det og blitt operert når de er små, mens andre opplever dette når de kommer i pubertet.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Alt du trenger å vite om forhuden

Hva er forhuden og hva skal den være god for? Her får du svar på de vanligste spørsmålene om huden som ligger lengst ut på penis.

 

Les mer
account_circle