Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få større rumpe og pupper?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 13 som ja er vel egentlig ganske populær blant gutta fordi jeg er ganske pen ahha det sier de fleste da, men jeg har ikke så stor rumpe og pupper fordi jeg er ganske tynn, jeg bruker 75 A nå og den r litt stor men jeg sånn greier man kan fra brystene opp sånn at jeg får kløft men rompa mi er vel Ok jeg har egentlig ganske sprett rompe men den r ganske liten ikke flat men liten er den en måte jeg kan gjør den større på fordi når jeg snakket med gutter så spør de altid om rompe og tits bilde men sier nei fordi jeg syntes rompa og puppene mine ikker er fine

SVAR

Besvart 19.02.2019 17:33:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Kort om selvtillit og selvfølelse

Selvtillit og selvfølelse er to begrep som ofte blir brukt om hverandre. De kan imidlertid bety litt forskjellige ting, og det ene kommer ikke nødvendigvis etter det andre.

 

Les mer
attach_file

Kroppspress på nett

Det er viktig å huske at du blir påvirket av sosiale medier. Hvis du opplever kropps- og utseendepress, kan det være fordi influensere og andre bidrar til å fremme bestemte kroppsidealer.

 

Les mer
account_circle