Hopp til hovedinnholdet

Penisen min har noen ekstra lag med hud som er grønn/gulaktig

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg er 13 år gammel, penisen min har noen ekstra lag med hud, laget er grønn/gul aktig. Det er enkelt å få av, men det kan også gå bort når jeg dusjer, er det sopp?? Håper jeg ikke må kjøpe ting for penisen min fordi det ville vært akward. det ser ut som huden faller ut, det kom også noe som så ut som ost når jeg dro penis hodet ned, kan det være kukost? det klør noen ganger i ballene men ikke mye, nesten aldri. 0 sex, føler meg utrygg og vil ikke se en lege, eller foreldrene mine. hva er det?

SVAR

Besvart 19.02.2019 18:15:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Penisutvikling og penisstørrelse

Når begynner den å vokse, og hvor stor skal den være? Du er ikke alene om å lure. Her får du svarene!

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

En gang mellom 11 og 15 år starter puberteten for gutter. Men det er store forskjeller. Og hva skjer når? Det varierer også fra gutt til gutt, men det er en rekkefølge på det som er ganske forutsigbar.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle