Hopp til hovedinnholdet

Magen min rumler og jeg er oppblåst!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) Jeg sliter med magen min for den rumler skikkelig høyt alltid uansett om jeg er sulten eller ikke. Og når jeg har spist (ikke alltid, men ofte) så lager magen min en sånn ekkel lyd og det er nesten helt sykt å høre på og sånn går dagene mine, jeg promper også veldig mye og de lukter skikkelig vondt! Jeg plages med dette i timene på skolen osv og når jee drikker masse vann og hopper så hører man vannet skikkelig godt skvulpe inni magen min!

SVAR

Besvart 20.02.2019 08:30:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Irritabel tarm

Irritabel tarm kjennetegnes av fordøyelsesplager som oppblåsthet, løs eller treg mage.

 

Les mer
attach_file

Matvareallergi

Har du matvareallergi eller kjenner noen som har det? Det kan være litt problematisk, men med god kunnskap, går det mye greiere.

 

Les mer
attach_file

Er du laktoseintolerant?

Laktose er melkesukker, som det er mye av i blant annet kumelk. Hvis du er laktoseintolerant takler ikke magen din store mengder laktose.

 

Les mer
attach_file

Hva er cøliaki?

Cøliaki er en sykdom der gluten – et protein som finnes i hvete, rug, spelt og bygg, skader tarmslimhinnen slik at den ikke fungerer som den skal.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle